Bilmetro Mora

Är du den vi söker till vårt team?

Personbilstekniker

Bilmetro personbilar i Mora har försäljning av samt är auktoriserad verkstad för Volkswagen och Skoda. Nu söker vi en engagerad personbilstekniker till vårt team på vår verkstad. Du kommer att arbeta med service, utrustning, felsökning, och löser övriga reparationsarbeten. I tjänsten ingår även kundkontakt i form av personliga möten.

Om Dig

Du har stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete. Du tar ansvar för det du utför och gör det på ett kvalitetsmedvetet sätt. Då arbetsuppgifterna innebär att du kommer att ha både interna som externa kontakter så förväntar vi oss att du är en social person med god samarbetsförmåga. Du ser fördelen att vara delaktig i ett team samt är självgående och ser vad som behöver göras.

Dina kvalifikationer

Vi ser helst att du har några års erfarenhet av arbete som tekniker. Gymnasiekompetens med inriktning fordonsteknik eller likvärdig utbildning är ett krav. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du har god datavana och minst B körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Skiftarbete kan förekomma.

Vi rekommenderar att du skickar in ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!

Dela på:
Referensnummer:
2236009916
Län:
Dalarna
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-02-01
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Mora
Kontaktpersoner:
Peter Göransson
tfn: 0250-397 22
Företagets hemsida:
http://www.bilmetro.se
Tillbaka till toppen