Bilmetro AB Bilmetro Avesta

Vill du utvecklas i ditt yrke?

Erfaren Skadetekniker/Bilplåtslagare

På Bilmetro i Avesta är vi försäljare av och även auktoriserade för Volkswagen - ett av marknadens främsta märken. Nu söker vi en Skadetekniker. 

Vi erbjuder dig att få arbeta i ett stort företag med möjligheter att utvecklas i ditt arbete. Vi anser att våra medarbetare är det viktigaste vi har och arbetar för att du ska trivas och utvecklas hos oss genom löpande utbildningar, etablerade rutiner och processer samt arbeta med duktiga kollegor.

Vi är ett team bestående av skadetekniker, servicerådgivare och garantihandläggare som nu vill fortsätta utvecklas med dig.

Beskrivning av tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att återställa bilar till befintligt skick efter en skada samt att tillgodose kundens behov.

Vem är du?

Du är en driven person som tycker om att arbeta efter mål med en vilja om att utvecklas och lära sig nya saker. Du är noggrann och systematisk och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att samarbeta och vara en del i ett team.

Du ser vikten av att samarbeta men jobbar även bra självständigt. Du är engagerad i de uppgifter du ska lösa och har lätt för att ta till dig information.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då din roll innebär att ha sociala kontakter både internt och externt.

Kvalifikationer

Du som söker har skadeteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet.  

B körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Då all reparationslitteratur är via datorn ser vi att du är van att arbeta på det sättet.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Honda, KIA. Bilmetro omsätter runt 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 anställda.

Intresserad?
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Bilmetro förbehåller sig rätten att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan.

Dela på:
Referensnummer:
905829854
Län:
Dalarna
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2019-10-24
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Avesta
Kontaktpersoner:
Jerry Svedlund
tfn: +46 226 - 363 35
Företagets hemsida:
http://www.bilmetro.se
Tillbaka till toppen